Welkom bij "stop-rassenvermenging.nl"

 

Aangezien het woord; rassenvermenging, vandaag de dag een beladen onderwerp is, begin ik er mee om te melden dat deze website geen enkele racistische motivatie heeft. Met deze website willen wij aantonen dat rassenvermenging van dieren, mensen, bomen e.d. tegennatuurlijk is en degeneratie tot gevolg heeft. Het verschil van rassen is alleen maar mooi! De natuur zou maar saai zijn als bijv. alle vogels of honden hetzelfde zouden zijn, maar juist omdat er diversiteit is van vogels, honden en mensen, is de natuur zo mooi.
Zijn alle honden hetzelfde? Zijn alle katten hetzelfde? Nee, daar zijn verschillen, grote verschillen zelfs. In kleur, lichaamsbouw, karakter, vorm, beharing, enz. Zijn alle mensen hetzelfde? Nee, daar zijn vele verschillen. De verschillen tussen een donkerkleurige en een blanke wat betreft hun lichamelijke vormen, cultuur, intentie, taal, tradities, muziek, soort, capaciteiten, temperamenten, gewoonten, talenten en geschiedkundige achtergronden zijn legio. Wederom is dit toch alleen maar mooi! Waarom gaan mensen op vakantie naar andere volkeren en waarom maken sommige mensen wereldreizen? Reden nummer 1 is voor ontspanning. Reden  nummer 2 is om andere culturen te proeven, om te zien hoe andere mensen leven. Reden nummer 3 is voor de natuur. Laten we dan ook strijden voor de instandhouding van de unieke kenmerkende eigenschappen (cultuur, taal en traditie) die elk volk heeft in zijn eigen land. Laten we strijden voor de instandhouding van de rassen van mensen, dieren en planten die de schepping ons bied.

Nergens op deze website zult u kunnen lezen dat deze site oproept tot haat, geweld of uitroeiing van andere rassen. Integendeel beoogd deze site juist voor de instandhouding van de verschillende rassen. Helaas leven wij in een wereld waarin men gelijk beschuldigd wordt van racisme of antisemiet als men iets zegt over andere rassen of over de joden. Je mag wel praten over rassen met betrekking tot dieren, bomen en planten, maar o wee als je begin over mensenrassen. Echter dient men zich eerst te verdiepen in deze materie, alvorens met beschuldigingen te komen.
Wat is een racist? Iemand die andere rassen haat en/of oproept tot geweld tegen deze rassen.
Wat is een antisemiet? 
Iemand die afstammelingen van Sem, dus Semieten, discrimineert en of lastig valt op een of andere wijze. Vraag is: wie, waar of wat zijn vandaag Semieten? (zie verder bij 'De media en rassenvermenging')  
Feiten kunnen niet racistisch zijn, omdat feiten de uitkomst zijn van onderzoeken. Dus wanneer bijvoorbeeld onderzoeken hebben aangetoond dat het gemiddelde IQ van bepaalde mensenrassen kan variŽren van 60 tot 105, is dat geen discriminatie maar een feit.